^Oldal tetejére

  • FŰTÉS ÉS MELEGVÍZELLÁTÁS

    Komplett fűtési rendszerek a kazántól a radiátorig. Álló- és fali kazánok, átfolyós és tárolós vízmelegítők, radiátorok, csövek, szerelvények, termosztátok.

  • ENERGETIKAI TANUSÍTVÁNY

    Rövid vagy azonnali határidővel, Miskolcon, Miskolc környékén, vidéken is..

  • MEGÚJULÓ ENERGIÁK

    Hőszivattyú, napelem, napkollektor, inverteres klímák

31 éves tapaszalat, 31 éve egy helyen. A megbízható üzlet: MISKOLC Soltész Nagy Kálmán u.161.

Beüzemeléssel használatra készen adják át a hőszivattyús rendszert.

– 29 éve alapítottuk a céget, mertünk nagyot álmodni, és sikerült megteremteni a bizalmat, a megbízhatóságot, a szakmai felkészültséget partnereinkkel, tervezőinkkel és beszállítóinkkal – mondta el a BRS Klíma és Gázcentrum ügyvezetője.

– Cégünk 1992-ben kezdett el fűtéstechnikával is foglalkozni, és a mai napig a régió egyik legkiemelkedőbb fűtés- és hűtéstechnika szakboltja – tájékoztatott Körmöczy Zsuzsanna okleveles gépészmérnök.

– Kiemelkedő forgalmunkat a mindig megbízható termékeknek és alacsony árainknak köszönhetjük – tette hozzá a cégvezető. Magyarországon az elsők között kezdték meg a kiváló minőségű BOSCH (JUNKERS) készülékek forgalmazását. Ezt követően több új márkát is felvettek árukínálatukba: IMMERGAS, VAILLANT, FÉG, ARISTON, VIESSMANN, SAUNIER DUVAL, WOLF gázkészülékeket.

..

– Jelenleg a legkorszerűbbként ajánljuk a hőszivattyús megoldásokat, amelyek akár egy napelemrendszerrel vagy kedvezményes áramtarifával kiegészítve a leggazdaságosabb működést biztosítják. Nemcsak a szükséges fűtési elemeket biztosítja a cég, hanem profi szakembergárdával egyedülállóként a piacon a beüzemelést is elvégzi – emelte ki a cégvezető. A megbízhatóság és energiatakarékosság alapján szelektálták a jelenleg forgalmazott készülékeket.

Árukínálatukat a fűtésszereléshez szükséges tartozékokkal, DUNATHERM radiátorokkal, RADECO csőradiátorokkal, MOFÉM csaptelepekkel, kandallókkal, GRUNDFOS és WILO szivattyúkkal, HAKA ötrétegű műanyag csövekkel, SANCO rézcsövekkel, GREE, DAIKIN és POLAR klímákkal és BOSCH elektromos készülékekkel egészítették ki. Nyitottak a megújuló energiaforrások felé. GREE, BOSCH, IMMERGAS, STIEBEL, DAIKIN, MIDEA, LG, PANASONIC hőszívattyúk, – BOSCH, VAILLANT, WOLF IMMERGAS és ARISTON napkollektorrendszerekkel hosszú távú takarékos, energiaár-független fűtési és vízmelegítő rendszereket kínálnak. A széles árukínálat mellett tervezéssel, kivitelezéssel, szaktanácsadással is a vásárlók rendelkezésére állnak. – 2012-től épületenergetikai tanúsítvány készítésével is vevőink rendelkezésére állunk – foglalta össze az ügyvezető.

 

 

 
Copyright © 1992-2023. BRS KLÍMA és GÁZCENTRUM  All rights Reserved.